Hop-on hop-off bus + rondvaarttour

Ontdek de prachtige stad Praag op een unieke manier met de 24- of 48-uurs hop-on hop-off bus- en rondvaarttour! Deze tour is een geweldige manier om de hoogtepunten van Praag te verkennen terwijl je geniet van het comfort van een bus en een prachtige rondvaart over de Moldau-rivier.

Met verschillende haltes verspreid over de stad kun je op en af de bus stappen waar je maar wilt. De audiogids in verschillende talen geeft je achtergrondinformatie over de bezienswaardigheden en de geschiedenis van Praag. Zo kun je op je eigen tempo de stad verkennen en genieten van de uitzichten.

De rondvaart op de Moldau-rivier biedt een uniek perspectief op de stad en laat je Praag zien vanaf het water. Bewonder de prachtige bruggen, historische gebouwen en kleurrijke huizen vanaf de boot. De rondvaart is de perfecte manier om te ontspannen na een dag vol sightseeing.

Als extraatje is er een gratis wandeltocht inbegrepen in de tour. Deze wandeling leidt je door de charmante straatjes van de oude stad en langs enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van Praag. Zo leer je de stad nog beter kennen en ontdek je misschien nog verborgen juweeltjes.

Bovendien krijg je met de tour kortingen op bepaalde attracties, dus je kunt meer zien en doen in Praag voor minder geld. Boek je tickets online en toon ze op je smartphone of print ze uit, zodat je gemakkelijk aan boord kunt gaan van de bus en de rondvaartboot.

Kortom, de 24- of 48-uurs hop-on hop-off bus- en rondvaarttour is een geweldige manier om Praag te ontdekken. De tour biedt je de vrijheid om de stad op jouw eigen tempo te verkennen, terwijl je geniet van het comfort van een bus en de prachtige uitzichten vanaf de rondvaartboot. Mis deze unieke ervaring niet!