Sightseeing-rondvaart in de avond

Ontdek de prachtige stad Praag vanaf het water tijdens de avond sightseeing rondvaart van 50 minuten! Deze tour is een geweldige manier om te ontspannen na een dag vol sightseeing en biedt een uniek perspectief op de stad.

De boottocht vertrekt vanaf de pier in het centrum van Praag en neemt je mee over de Moldau-rivier terwijl je geniet van de avondlijke sfeer. Bewonder de verlichte bruggen, historische gebouwen en kleurrijke huizen terwijl je langs drijft. De rondvaart biedt een prachtig uitzicht op Praag en is een onvergetelijke manier om de stad te zien.

Tijdens de rondvaart is er een audiogids beschikbaar in verschillende talen om je te begeleiden tijdens de tour. Zo krijg je achtergrondinformatie over de bezienswaardigheden en de geschiedenis van Praag terwijl je ontspant op de boot. De tour is perfect voor koppels of gezinnen die op zoek zijn naar een romantische of ontspannende avondactiviteit.

Als extraatje biedt de rondvaart een gratis drankje aan boord. Zo kun je genieten van een verfrissend drankje terwijl je de prachtige uitzichten bewondert.

Boek je tickets online en toon ze op je smartphone of print ze uit, zodat je gemakkelijk aan boord kunt gaan van de rondvaartboot. De avond sightseeing rondvaart van 50 minuten is een unieke en onvergetelijke manier om Praag te ontdekken en te genieten van de avondlijke sfeer van de stad. Mis deze geweldige ervaring niet!